Qui Som

Què és Zoom?

  • Zoom és un recull de petits moments màgics que volem capturar per poder recordar, reviure  i compartir i per a moments màgics fan falta fotos màgiques.

Què és una foto màgica?

  • Una foto màgica és una foto amb Superpoders. Fotos que tenen el poder de fer “volar” la imaginació, el Superpoder-Zoom d’apropar els somnis i de fer que cap d’ells es perdi i s’oblidi.
  • Una foto màgica -encara que costi creure-ho- és una foto que està viva. Per això s’entén també que on hi ha una d’aquestes fotos, tot sembla diferent, tot brilla.
  • Aquest tipus de fotos es poden guardar en caixes (màgiques) o àlbums, però el seu millor lloc i habitat natural són les parets de la casa.

Qui són Zoom?

  • Zoom ho fem entre tu i jo. Jo sóc en Toni, fotògraf des de nen; i tu ets el meu ajudant per un dia . Junts farem arribar Zoom fins l’infiinit i més enllà!

 Toni Vilches

No recordo un sol moment de petit sense tenir un rodet de pel·lícula a les mans. Passava hores i hores mirant les fotos que els meus pares feien i somiava un dia ser l’Spider-man perquè era un super-heroi que era fotògraf a l’hora. De més gran vaig descobrir una càmera antiga a un armari de casa i vaig decidir el que volia ser: fotògraf.
Com l’Spider-man que no desisteix fins a tancar als dolents, em vaig posar en marxa per aconseguir complir el meu propòsit de ser fotògraf.
Anys més tard, vaig aconseguir el títol de Tècnic Especialista en Imatge Fotogràfica i vaig començar a treballar fent fotos per tot arreu.
I aquí estic, vint anys després fotografiannt sota la meva marca Toni Vilches Fotografia –www.tonivilches.com– i enamorat d’aquest projecte fotogràfic: Zoom.
Zoom és la manera de fotografiar i il·lustrar els instants i les vivències que els nens van construint dia a dia.