Qui Som

Què és Zoom?

  • Zoom és un recull de petits moments màgics que volem capturar per poder recordar, reviure  i compartir i per a moments màgics fan falta fotos màgiques.

Què és una foto màgica?

  • Una foto màgica és una foto amb Superpoders. Fotos que tenen el poder de fer “volar” la imaginació, el Superpoder-Zoom d’apropar els somnis i de fer que cap d’ells es perdi i s’oblidi.
  • Una foto màgica -encara que costi creure-ho- és una foto que està viva. Per això s’entén també que on hi ha una d’aquestes fotos, tot sembla diferent, tot brilla.
  • Aquest tipus de fotos es poden guardar en caixes (màgiques) o àlbums, però el seu millor lloc i habitat natural són les parets de la casa.

Qui són Zoom?

 toni-petitzoomToni Vilches

No recorda un sol moment de petit sense tenir un rodet de pel·lícula a les mans. Passava hores i hores mirant les fotos que els seus pares feien i somiava un dia ser l’Spider-man perquè era un super-heroi que era fotògraf a l’hora. De més gran va descobrir una càmera antiga a un armari de casa i va decidir el que volia ser: fotògraf.
Com l’Spider-man que no desisteix fins a tancar als dolents, en Toni es va posar en marxa per aconseguir complir el seu propòsit de ser fotògraf.
Anys més tard, va aconseguir el títol de Tècnic Especialista en Imatge Fotogràfica i va començar a treballar fent fotos per tot arreu.
Disset anys després de fotografiar amunt i avall sota la seva marca Toni Vilches Fotografia –www.tonivilches.com-, coneix en Sergi per crear un nou projecte fotogràfic: Zoom.
Zoom és la manera de fotografiar i il·lustrar els instants i les vivències que els nens van construint dia a dia.

SergioPeque2b

Sergi Gordonas

El dia que va néixer va ser una gran festa, era Carnestoltes. Els seus pares l’anomenaren Sergio i era el segon dels 4 Fantàstics. Això va succeir a Buenos Aires. Vivint anys més tard a Girona es va acostumar a respondre al nom de Sergi i així va quedar actualment. Encara que algunes vegades també li diuen “crack” o “che-boludo”.

Fins als 6 anys tenia la certesa que ell era el veritable Spider-Man. Un cop al cap el va obligar a haver d’anar irremeiablement al col·legi. Va ser aquí quan va començar a dibuixar i va descobrir que encara tenia altres superpoderes. Tot i això continua amb els estudis, es forma com a artista visual i es deforma més tard com a dissenyador. Es dedica primer al disseny editorial de llibres i revistes. Després a Barcelona sent director creatiu i d’art realitza projectes d’imatge i comunicació per a empreses com Nike, Hurley, Benetton i altres marques. Un dia escalant a la muntanya té un altre cop al cap que el porta a canviar el món de les grans agències pel món dels més petits, desenvolupant entre altres projectes, Fabuloos Dreams. Més tard per a benefici de la humanitat, a Girona al costat d’en Toni engeguen Zoom. Al mateix temps al seu estudi –www.sergigor.com– concentra també el seu esforç creatiu combatent a les forces del mal amb poderoses tècniques d’art.