La fotografia

fotografia-nadons-01El petit de la fotografia és en Pol. Fa uns mesos va venir a veure’ns i s’ha quedat amb nosaltres i, que hem de dir, és l’energia que impulsa a tota la família.

Conscients que cada petit pas del nostre fill és irrepetible i amb la sort que el papa és fotògraf, no parem de fer fotografies a cada moment. Com era d’esperar, en Pol, de tant conviure amb la càmera ha après a posar-s’hi i fins i tot a fer alguna foto.

Per a mi la fotografia és una forma de canalitzar el que sento de tot el que em passa al meu voltant. Com a espectador i observador m’agrada respectar les coses i les situacions tal com van succeint, és per això que aposto per una fotografia lliure on el nen i els pares es mostren tal com són en la situació que sigui. No cal fingir, crear ni organitzar res, tan sols ser com un és; natural.


El temps passa molt ràpid i la nostra memòria processa dades molt ràpidament. Conserva les recents i oblida les més antigues. Però dins nostre sempre queda aquella sensació dels petits grans moments. L’instant que el nostre fill va dir “mama” o “papa”, el dia que va caminar per primer cop, etc. Per aquests moments no calen imatges, per tota la resta . Gràcies a la fotografia podem congelar un instant en la memòria per sempre més i mostrar-lo als nostres fills en el futur. 

Benvinguts a zoom.cat.

 

Escrit el 3 d'Octubre de 2014 per Toni Vilches

Categoria: Com pensem

Els comentaris estan tancats.